Un caz nou de coronavirus a fost inregistrat in Salaj

 In ultimele 24 de ore, potrivit Grupului de Comunicare Strategica a fost inregistrat un nou caz de coronavirus in judet, astfel numarul celor confirmati cu noul coronavirus a ajuns la 51.

rn

In judetul Salaj, astazi, 12 mai 2020, se afla in carantina 282 persoane, iar in autoizolare la domiciliu 321 persoane. Potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategica, in judetul Salaj au fost inregistrate 51 de persoane confirmate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 21 au fost declarate vindecate, iar 8 au decedat.

rn

De la intrarea in vigoare a Ordonantei Militare nr. 2 si pana in prezent, au fost plasate in carantina institutionalizata 2.302 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 209 de persoane aflate in carantina au parasit locatia in care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusa masura carantinarii pentru o noua perioada de 14 zile.

rn

Pana astazi, 12 mai, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 15.778 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.685 au fost declarate vindecate si externate.

rn

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *