ianuarie 31, 2023

Un bărbat de 48 de ani a fost găsit mort in a treia zi de Crăciun

Raț Viorel, de 48 de ani, din Răstoci, a fost găsit mort duminică dimineață, sub podul peste Someș din localitatea Cormeniș. Descoperirea macabră făcută în a treia zi de Crăciun a fost anunțată de un localnic, care a alertat poliția în jurul orei 10.00. Purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj spune că polițiști nu au constatat urme de violență pe corpul victimei, care a fost transportat la morgă pentru necropsie.
Încă nu se cunosc împre-jurările în care stop_coloana Viorel Raț a ajuns sub pod. A fost găsit lângă o conductă. Era divorțat și are doi copii care locuiesc cu mama lor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut