ianuarie 28, 2023

Un boschetar a agresat un batranel in ziua amiaza mare pentru o punga de nuci

Azi dimineata, in jurul orei 11.00, pe strada Simion Barnutiu, in zona sensului giratoriu de langa Bank Post, un batranel a fost agresat de un om al strazii care vroia sa-i fure o punga cu nuci. Un tanar care era prin zona a intervenit sa-l apere pe batranel, insa a fost atacat de omul strazi. Tanarul a folosit pentru a se apara un spray lacrimogen cu care la spreiat in ochi. “n zona a trecut un echipaj de la politie care a oprit si a intervenit pentru a aplana scandalul. Tot intamplator, prin zona a trecut si o ambulanta care a acordat ingrijiri medicale scandalagiului. Iar la scurt timp a mai sosit la fata locului un al doilea echipaj de politie de la serviciul rutier.

Potrivit Biroului de presa al IPJ Salaj: “”n jurul orei 11.00, in zona sensului giratoriu de pe strada Simion Barnutiu a avut loc un scandal intre un tanar si un barbat mai in varsta. Tanarul l-a lovit pe cel batran, iar politia i-a aplicat o sanctiune contraventionala de 500 de lei pentru provocare de scandal. La fata locului au fost prezente politia si o ambulanta.”

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut