Un bistrițean a intrat într-un gard din Sânmihaiu Almașului

Un șofer din Bistrița Năsăud a intrat cu autoutilitara pe care o conducea în gardul unui imobil din Sânmihaiu Almașului și într-un stâlp.

Accidentul a avut loc miercuri dimineața, în jurul orei 9.00, iar cauzele acestuia urmează să fie stabilite de polițiști. Potrivit informațiilor furnizate de biroul de presă al IPJ Sălaj, șoferul nu consumase băuturi alcoolice.

”Miercuri, 4 octombrie, la ora 09.14, polițiștii din Sânmihaiu Almașului au fost sesizați în urma unui apel 112, cu privire la faptul că, în localitatea Sânmihaiu Almașului s-a produs un eveniment rutier.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că, un bărbat de 47 de ani, din județul Bistrița Năsăud, în timp ce conducea o autoutilitară, pe direcția Zimbor-Românași, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi pătruns în afara părții carosabile și ar fi acroșat gardul unui imobil și un stâlp de energie electrică.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, este răspunsul transmis la solicitarea Graiul Sălajului.

Evenimentul rutier a fost unul fără victime, rezultând doar pagube materiale. Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *