septembrie 30, 2023

Un bărbat mușcat de mistreț și un altul mușcat de șarpe au ajuns la UPU SMURD Zalău

0

În perioada 20-27 septembrie, la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău au fost consultaţi şi trataţi 930 pacienţi, din care 265 pacienți au fost internaţi pentru tratament şi investigaţii medicale suplimentare pe secții.

Cei mai mulți sălăjeni au ajuns la UPU cu plăgi, fracturi, traumatisme, entorse, contuzii (173 persoane), urmați de cei cu probleme digestive – gastrită, gastroduodenită, enterocolită, gastro-enterocolită- 54 de persoane.

S-au înregistrat, de asemenea, 10 cazuri de intoxicație cu ciuperci.

Un bărbat de 60 de ani a ajuns la Urgențe după ce a fost mușcat de deget de un șarpe. Pacientul nu a necesitat spitalizare.

Mult mai ghinionist a fost un tânăr în vârstă de 30 de ani, care a ajuns la UPU după ce a fost mușcat de coapsa stângă de un mistreț. În urma rănilor suferite, pacientul a fost internat, aflându-se în continuare sub supraveghere medicală.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut