Un bărbat din Piatra Neamț a furat bani de pe cardul unui zălăuan

La începutul lunii septembrie, polițiștii au fost sesizați de un tânăr de 33 de ani din Zalău că i-a fost furată de pe cardul bancar suma de 376,60 de lei.

În 9 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Sălaj au identificat persoana bănuită de comiterea infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

”Din verificările efectuate de polițiștii de investigații criminale a reieșit că au fost efectuate patru tranzacții frauduloase în municipiul Piatra Neamț, constând în plăți la magazine alimentare. În urma investigațiilor de specialitate a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba de un bărbat, de 32 de ani, domiciliat în municipiul Piatra Neamț. La data de 9 noiembrie, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbat, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, fapte prevăzute de art.360 alin.1 și 3 și art.250 alin.1, ambele din Codul penal”, informează Biroul de presă al IPJ Sălaj.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea administrării întregului probatoriu și dispunerii măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *