Un barbat de 60 de ani a murit intr-un accident cumplit langa Agrij

Copilul de noua ani care se afla in autoturism a fost transportat la urgenta dupa ce a fost descarcerat de pompieri

rn

Dispeceratul ISU – Ambulanta a fost anuntat ieri, joi 26 iulie, la ora 09.18, prin numarul de urgenta 112, despre producerea unui accident rutier, la iesirea din localitatea Agrij spre Pausa.
La fata locului s-au deplasat doua autospeciale (una pentru descarcerare si una de stingere cu apa si spuma) si un echipaj SMURD de la Detasamentul de pompieri Zalau.
În urma evenimentului în care au fost implicate doua autoturisme, doua persoane au fost încarcerate. Printre cele doua victime prinse într-un autoturism s-a aflat un copil de 9 ani, care a fost transportat cu ambulanta la UPU SMURD Zalau. Din nefericire, un barbat de aproximativ 60 de ani a fost declarat decedat.
Accidentul de ieri este al doilea accident rutier mortal in Salaj in doar patru zile. O tragedie s-a produs luni, 23 iulie, pe DN 1H, între Hereclean si Vârsolt; un accident inspaimantator soldat cu moartea soferului unui Citroen C4, care a facut o depasire neregulamentara si a intrat frontal intr-o masina condusa de o femei de 38 de ani, in care se afla si o fetita de trei ani.

rn

O soferita incepatoare
a ajuns ieri la Urgenta

rn

Ieri, joi 26 iulie, la ora 12.30, pompierii zalauani au fost solicitati sa intervina la un eveniment rutier petrecut în localitatea Ciumarna, unde un autoturism a parasit partea carosabila. Soferita, de numai 18 ani, a fost ranita si transportata de un echipaj SMURD la UPU Zalau.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *