decembrie 1, 2022

Un barbat de 54 de ani s-a inecat in Valea Agrijului

Sectia de Pompieri din Jibou a fost solicitata sa intervina vineri seara, in jurul orei 20.00, pentru a scoate un barbat din Valea Agrijului, pe raza localitatii Creaca. 

Pompierii ajunsi la fata locului au scos pesoana cazuta in vale, insa, din nefericire, au constatat ca aceasta era decedata.
Victima se numeste Albu Dan, zis si Boboc, si avea 54 de ani. Nu era casatorit si nu avea nici copii. Traia in Creaca cu mama lui, mai lucra pe la oamenii din sat si beneficia de ajutor social. Satenii vorbesc ca decesul a survenit in urma inecului, pe fondul consumului de alcool. Polita a demarat o ancheta.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *