septembrie 26, 2022

Un barbat de 40 de ani a fost inghitit de Somes langa Benesat, unde venise la iarba verde

Pompierii au gasit ieri trupul neinsufletit, dupa ce duminca l-au cautat fara succes pana seara tarziu, cu doua barci gonflabile cu sonar

rn

O familie din Cehu Silvaniei care se afla duminica dimineata, 19 august, la iarba verde, in Benesat, pe malul Somesului, langa o balastiera, trece prin momente groaznice. 

rn

Tatal, de 40 de ani, si-a luat fiica si au intrat in Somes sa se joace cu un flacon de apa gol. La un moment dat, barbatul a fost luat de apa si a disparut pur si simplu. Fetita s-a agatat de flaconul gol, iar cativa oameni martori la eveniment au reusit s-o salveze.
Oamenii au anuntat imediat pompierii ca barbatul a fost înghitit de ape. ISU Salaj a trimis la fata locului, la ora 16.00, doua echipe de pompieri de la Zalau si Cehu Silvaniei, cu barci gonflabile echipate cu sonar, in incercarea de a gasi trupul barbatului disparut. Este vorba de Nagy Istvan de 40 de ani din Cehu Silvaniei.
Pe parcursul zilei de duminica, interventia echipelor de la ISU nu a avut suces. Au cautat timp de cinci ore, de la 16.00 pana la ora 21.00, trupul barbatului disparut in Somes. Pompierii au reluat cautarile ieri dimineata, de la ora 8.00. Au gasit dupa pranz trupul neinsufletit, la aproximativ un kilometru in aval fata de locul in care barbatul a disparut.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.