Un autoturism a luat foc in mers pe Meses

Un autoturism a luat foc in mers pe Meses

Marti dupa amiaza, la ora 18.26, Detasamentul de pompieri Zalau a fost solicitat sa intervina la un incendiu izbucnit la un autoturism aflat pe drumul E 81 (pe Meses).

Cauza probabila de incendiu a fost efectul termic al curentului electric. Au ars cabluri, furtunuri, capota si sistemul de frâna.

Mai exact incediul a avut loc in zona Hotelului Popasul Romanilor. Autoturismul marca Renault, care era avea numere rosii de Salaj a luat foc in mers. In masina se aflau doi barbati, tata si fiu. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Salaj, Lucian Jacodi, nu au fost inregistrate victime. “La incediu au intervenit o autospeciala cu apa si spuma care a reusit sa stinga focul rapid, deoarece si soferul a intervenit cu stigatorul din dotarea autoturismului. La fata locului a fost prezent si un echipaj SMURD, dar nu a fost nevoie sa intervina. Pagubele materiale inregistrate sunt minore.”

ISU Salaj recomanda pentru prevenirea unor astfel de incedii tuturor posesorilor de autoturisme sa nu isi faca improvizatii la instalatia electrica,sa verifice permanent starea tehnica a masinii doar in service-uri autorizate si sa aiba in dotarea autoturismului un stingator functional.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *