Un asistent medical din Jibou s-a sinucis. Avea 38 de ani și urma să devină tată

Ionuț Mureșan din Jibou, asistent medical care a absolvit studiile și a locuit în Arad, în vârstă de 38 de ani, s-a sinucis în urmă cu câteva zeci de ore.

Surse medicale au declarat pentru ziarul Critic Arad că renumitul asistent sălăjean și-ar fi administrat o supradoză de morfină. Ionuț Mureșan se făcuse cunoscut în comunitățile arădene, bihorene și chiar în Timișoara, prin faptul că a oferit îngrijiri la domiciliu pentru mii de pacienți din cele trei județe, mai ales în perioada pandemiei.

Acesta s-ar fi sinucis, conform ziarului local din Arad, în biroul firmei sale. Cea care a alertat 112 a fost iubita sa, Silvia.

”Iubita sa, Silvia este cea care a alertat autoritățile. Aceasta a sunat miercuri seara la 112 și a spus că Ionuț nu a mai putut fi contactat încă din cursul zilei de luni. În urma apelului la 112, un echipaj SMURD s-a deplasat la sediul firmei sale din municipiu, de pe Calea Timișorii, dar medicii nu au mai putut decât să constate decesul”, scrie sursa citată.


Ionuț s-a născut în Jibou în 1985, iar în 2005 a plecat la Arad, după absolvirea liceului. A absolvit UVVG Arad, și-a urmat visul de a deveni asistent medical. Inițial a lucrat brancardier la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Arad aproximativ 10 ani, apoi 3 ani ca paramedic la SMURD Vinga și, din 2017, presta servicii medicale la domiciliu. Acesta urma să devină tată, anunțul fiind făcut chiar de către el, pe pagina sa de socializare.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *