octombrie 1, 2022

Un agent de paza chemat la interventie a fost batut cu bestialitate in vazul lumii

Cornel Ciurte a fost doborat, adus in stare de inconstienta, dupa care a fost lovit cu picioarele in fata si in burta; totul in vazul trecatorilor

rn

Agent de paza si protectie la firma Nera Star, Cornel Ciurte a fost lovit cu bestialitate de un grup de romi, în miezul zilei de miercuri 12 decembrie.
Totul s-a întâmplat în apropierea Judecatoriei Jibou, unde o angajata a unei agentii de pariuri sportive a apasat butonul de alarma, dupa ce un cetatean care intrat cu copilul minor in incinta a devenit recalcitrant cand i s-a cerut sa scoata copilul din local.
La alarma a raspuns agentul de paza de la Nera Star Ciurte Cornel. Dupa ce l-a scos afara din local pe cetatean, mai multe persoane s-au alaturat acestuia si au devenit agresive. Agentul de paza a incercat sa se apere cu un spray lacrimogen. Grupul alcatuit din cinci cetateni, de etnie roma, s-a dovedit insa coplesitor, iar unul dintre romi l-a lovit cu pumul pe agent atat de tare incat acesta si-a pierdut cunostinta. Ceilalti romi din grup au tabarat pe Cornel Ciurte si au continuat sa-l loveasca cu picioarele. Agentul de paza, intins pe jos in stare de inconstienta, a fost lovit de unul din agresori cu piciorul in gura. Totul s-a intamplat ziua in amiaza mare, in vazul trecatorilor, care au asitat inmarmuriti, neavand curajul sa intervina.
Cand si-a revenit, agentul de paza a fost dus la spital, unde a fost supus unei investigatii tomografice la cap.
Pentru ca pe moment nimeni nu i-a luat la rost pentru ce au facut, cetatenii romi agresivi si-au vazut mai departe de ale lor.
Scena a fost filmata de un martor ocular si videoclipul a devenit viral pe internet.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.