septembrie 23, 2023

Ultimul meci al FC Zalău pe teren propriu

0

Azi, ora 18.00, Stadionul „Municipal” din Zalău: FC Zalău – FC Maramureş Universitar Baia Mare
Confruntarea din această după-amiază va insemna nu doar un derby zonal, ci şi un prilej pentru elevii lui Marius Paşca de a se despărţi de proprii susţinători. Deşi vor mai fi de disputat două etape, FC Zalău nu o va juca pe ultima, care ar fi trebuit să aibă loc pe teren propriu, deoarece CS Zlatna s-a retras. Revenind la meciul contra maramureşenilor, trebuie să spunem că pentru „alb-albaştrii” va fi ultima şansă de a mai spera la locul III, asta in cazul in care echipa noastră se va impune, iar contracandidatele ar pierde. Un scenariu greu de indeplinit, insă nu imposibil. De aceeaşi părere este şi antrenorul Marius Paşca. „Sunt increzător, chiar dacă intalnim liderul la zi al Seriei. Ştim că FC Maramureş este o grupare puternică, cu un lot echilibrat şi valoros, dar avem şi noi atuurile noastre. Stăm foarte bine la capitolul meciuri acasă şi vom incerca să profităm din plin de acest aspect”, ne-a mărturisit tehnicianul formaţiei zălăuane. Claudiu Cornaci este suspendat pentru această partidă, după cartonaşul primit vinerea trecută la Dej. Nici Mihai Bode nu va face parte din lotul pe care FC Zalău il va avea la dispoziţie pentru duelul cu FC Maramureş Universitar Baia Mare, aceasta după ce mijlocaşul de bandă a fost pedepsit după „derapajele” din ultima perioadă. Partida va fi arbitrată la centru de Florin Mazilu, din Satu Mare, ajutat la cele două linii de Mihai Marica (Bistriţa) şi Sergiu Neichi (Satu Mare). Observatori din partea Federaţiei Romane de Fotbal vor fi Octavian Ştreang (Oradea) şi Vasile Popa (Bistriţa).
Programul complet al etapei a XXVIII-a: AFC Odorheiu Secuiesc – SESO Campia Turzii; Gloria II Bistriţa – Sănătatea Cluj; Gaz Metan II Mediaş – Unirea Ungheni; CSM Braşov – CS Zlatna; FC Cisnădie – Avantul Reghin; FC Zalău – FC Maramureş Universitar Baia Mare; Unirea Floreşti – Unirea Dej.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut