Ultima zi din 2021 aduce marele câștigător la Loteria de Vaccinare

0

Vineri, 31 decembrie, are loc ultima extragere la Loteria vaccinării. Practic, această loterie ajunge la final. Organizatorii vor acorda în ultima zi a anului și marele premiu de 1 un milion de lei.

Există și alte premii atractive, iar fiecare participant va avea patru șanse de câștig. 

Este cea de-a paisprezecea extragere săptămânală, cea de-a treia extragere lunară, extragerea pentru premiul de 500.000 de lei și extragerea pentru marele premiu de 1.000.000 de lei.

Înscrierile se mai pot face până la 31 decembrie ora 12.00, conform Regulamentului.

Rezultatele extragerilor vor fi afișate pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei și pe site-ul Ministerului Sănătății.

Până acum, au fost acordate 13 premii săptămânale fiecare în valoare de 100.000 de lei, două premii lunare a câte 300.000 de lei și 1.040 de premii a câte 10.000 de lei.

În total, 1.139 de premii, în valoare totală de 15 milioane de lei, au fost puse în joc la Loteria de Vaccinare, iar marele premiu are valoarea de 1.000.000 de lei.

La extragerile finale din 31 decembrie vor participa numerele de ordine cuprinse în intervalul dintre cifra 1, reprezentând numărul de ordine al primului participant înscris în săptămâna 1, și cifra care indică numărul de ordine al ultimului participant, înscris în săptămâna 14.

Ce este Loteria de Vaccinare

Loteria de Vaccinare constă în extragerea aleatorie de numere în vederea acordării de premii în bani tuturor persoanelor vaccinate cu schema completă de vaccinare, care și-au generat certificatul digital al UE privind COVID-19 pe baza CNP-ului și care se înscriu pentru participare la extrageri în aplicația accesată de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro.

Ulterior înscrierii, participantul primește un număr de ordine alocat cronologic, corespunzător momentului înregistrării acestuia în aplicație. Aplicația permite atribuirea unui singur număr de ordine alocat aceluiași CNP. Numărul de ordine alocat se transmite prin e-mail către contul de e-mail al utilizatorului autentificat pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro

Loteria de Vaccinare a început în 3 octombrie și se încheie la 31 decembrie 2021; constă în 19 extrageri organizate în zilele de duminică/vineri, pe parcursul a 14 săptămâni, astfel: 14 extrageri săptămânale, 3 extrageri lunare, 2 extrageri organizate în ultima săptămână a acțiunii.

Aici regăsiți lista extragerilor săptămânale, a numerelor înscrise și participante la extrageri, precum și numerele certificatelor de vaccinare câștigătoare. Fiecare participant câștigător a avut la dispoziție 30 de zile de la data extragerii pentru revendicarea premiului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut