Ultima strigare pentru amplasarea chioșcurilor pe pietonala din Zalău

Termenul pentru depunerea ofertelor în vederea amplasării unor chioșcuri pe strada Unirii, zona pietonală, expiră în 22 martie, la ora 12.00.

Primăria Zalău închiriază teren pentru amplasarea a șase chioșcuri. Fiecare locație are o suprafață de 15 metri pătrați (5m X 3m), iar preţul de pornire al licitaţiei este de 55 lei/mp/lună.
Pentru asigurarea aspectului general al zonei – centru istoric – modelul chioşcului se va stabili prin Certificatul de Urbanism, fiind unul unitar pentru toate cele 6 locaţii, şi va fi pus la dispoziţie de admnistrația locală, urmând a se proiecta şi executa pe cheltuiala chiriaşului.
Contractele de închiriere se încheie pe o perioadă de 5 ani, cu posibilitate de prelungire. După adjudecarea licitaţiei şi încheierea contractului de închiriere, chiriaşul nu va putea subînchiria chioșcul sau terenul.
Sunt permise comercializarea produselor de patiserie şi cofetărie, comercializarea produselor preparate la grill, rotisate sau a produselor fast food.
Fiecare comerciant va avea posibilitatea să vândă băuturi alcoolice şi nealcoolice reci şi calde, produse din tutun, cu respectarea legislaţiei în vigoare, să amplaseze automate pentru băuturi alcoolice şi nealcoolice calde şi reci cu condiţia încheierii unei convenţii de plată pentru suprafaţa ocupată, să amenajeze o terasă în proximitatea chioşcului, să amenajeze în interiorul chioşcului un spaţiu de consumaţie.
“Prin închirierea terenului în vederea amplasării unor chioşcuri se urmăreşte în principal realizarea de venituri suplimentare la bugetul local, precum şi susţinerea de către autorităţile publice locale a mediului de afaceri, care este o componentă importantă a economiei locale”, justifică municipalitatea decizia luată.

Cei interesați pot depune ofertele până vineri la prânz, la Primăria Municipiului Zalău, Piața Iuliu Maniu nr. 3, camera 4 – Centrul de Relații cu Publicul.

Ședința publică de deschidere a ofertelor va aavea loc în data de 28 martie, ora 10.00, la sediul primăriei, în sala de sedințe.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *