noiembrie 30, 2022

UJPZ – 200 de pachete pentru pensionari vor fi distribuite de sarbatorile de iarna

Presedintele Uniunii Judetene a pensionariilor Salaj – Zalau, col (r) Ioan Negritas, a participat in zilele de 15 si 16 noiembrie 2019 la Congresul Uniunii Generale a Pensionarilor din Romania, unde s-a bucurat de rezultatele foarte bune obtinute cu toti membrii asociatiei. Asociatia a primit diploma de onoare, iar un numar de peste 110 membri cu pensie pana la 1200 lei au primit sume cuprinse intre 80 si 100 de lei.

rn

Rezultatele obtinute se datoreaza unui foarte bun program de socializare conceput in colaborare cu Prefectura, Consiliul Judetean Salaj si Primaria Municipiului Zalau.
Alte probleme cu care s-au confruntat membrii s-au rezolvat datorita unei foarte bune colaborari cu Casa Judeteana de Pensii si de Sanatate.
Cu sprijinul Primariei, de sarbatorile de iarna vom distribui 200 de pachete pentru pensionarii cu probleme, fapt pentru care vom multumi cu un scurt concert de colinde si traditionalul
LA MULTI ANI!

rn

Presedintele Uniunii Judetene a pensionarilor Salaj – Zalau, colonel (r) Ioan Negritas

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *