ianuarie 29, 2023

Delegații UDMR Sălaj și-au ales joi, la Sărmășag, noul președinte al formațiunii. Deputatul Seres Denes este, astfel, desemnat să conducă organizația pentru încă un mandat.

”Mulțumim pentru încredere! Munca pe care am început-o acum mai bine de 30 de ani, trebuie să continue. Știu pe cine să contez în această muncă, pentru că împreună cu colegii mei vom continua să lucrăm pentru comunitățile sălăjene, cu seriozitatea, determinarea și inima ungurească cinstită”, a fost mesajul transmis de Seres Denes.

Seres Denes este singurul politician din vechea gardă, de după 1989, care rezistă la vârful politicii sălăjene, păstrându-și poziția de lider al formațiunii sale. Este, probabil, și cel mai vechi parlamentar din forul legislativ al României, începând în 1992 cu două mandate de senator și fiind reales la fiecare ciclu electoral ca deputat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut