UDMR Sălaj are un nou consilier în administrația județeană

Vincze Ioan este noul consilier județean din partea UDMR Sălaj, după încetarea înainte de termen a mandatului consilierului UDMR Cristian Ferenc Dobrai.

Noul consilier a depus jurământul în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean de miercuri, 23 februarie.

Consilierii județeni prezenți la ședință l-au votat în unanimitate pe Ioan Vincze să facă parte din Comisia juridică, administrație publică locală și situații de urgență, comisie unde fusese membru și consilierul UDMR demisionat.

”Prin încetarea, înainte de termen, a mandatului de consilier judeţean al domnului Dobrai Ferenc Cristian, candidat pe lista Uniunii Democrate a Maghiarilor din România, la alegerile din data de 27 septembrie 2020 locul de membru în Comisia juridică, administraţie publică locală şi situaţii de urgenţă a devenit vacant.
Având în vedere faptul că, în prezent, fiecare consilier judeţean face parte din câte o comisie de specialitate, propun să fie completată comisia de specialitate mai sus menţionată, cu domnul Vincze Ioan, al cărui mandat de consilier judeţean a fost validat”, se arată în hotărârea aprobată de consilieri.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *