noiembrie 27, 2022

UDMR-istul Dari Toma a fost numit inspector scolar general adjunct

La Inspectoratului Scolar Judetean Salaj a avut loc vineri numirea noului inspector scolar general adjunct, prof. Dari Toma. Postul de inspector scolar general adjunct la Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Salaj a devenit vacant prin plecarea UDMR-istei Irina Kovacs ca secretar de stat in Ministerul Educatiei, UDMR Salaj a facut o propunere pentru ocuparea acestei functii, nominalizandu-l pe Dari Toma, actual consilier judetean, unul dintre cei mai vechi membri de partid, el activand in UDMR de 27 de ani. 

Dari Toma a fost directorul Liceului Tehnologic din Sarmasag pana la numirea in functia de adjunct la ISJ. Este inginer de profesie si a predat stiinte exacte.
Liceul Tehnologic din Sarmasag, condus de mai bine de zece ani de Dari Toma, este unul din liceele salajene cu rezultate slabe. Liceul a fost an de an la coada clasamentului privind promovabilitatea elevilor la Bacalaureat. Anul acesta, doar doi elevi de la Liceul Tehnologic din Sarmasag au reusit sa promoveze Bacalaureatul, dupa ce in 2016 liceul a avut opt promovati la examenul maturitatii.
Dari Toma este membru fondator al Asociatiei Vanatoresti Nimrod Sarmasag, membru fondator al Asociatie Pro Alma Mater Sarmasag si vicepresedintele Asociatiei S.O.S. Sarmasag. Dari Toma declara in declaratia de avere ca a avut un venit anual de 45.540 lei ca si director la liceul din Sarmasag. A mai castigat 11.593 de lei ca si consilier judetean. Un alt venit declarat este de 10.540 de lei pentru ca Dari Toma este paznic de vanatoare la Asociatia de Vanatoare Nimrod Sarmasag.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *