ianuarie 31, 2023

UDMR anunța ca viceprimarului Fazakas este candidatul maghiarilor la Primaria Zalau

Lakatos Alexandru, candidatul UDMR din 2008 și 2012, este în capul listei de consilieri a formațiunii maghiare


Consiliul Reprezentaților Locali al UDMR din organizația municipala Zalau au decis în cadrul adunarii din 24 martie ordinea listei candidaților la Consiliul Local Zalau la alegerile din 5 iunie. 

Viceprimarul Fazakas Nicolae a fost desemnat candidatul UDMR la funcția de primar al municipiului și a fost pus pe locul al doilea în lista UDMR pentru consilieri municipali. Primul loc pe lista de consilieri UDMR este ocupat de Lakatos Alexandru, consilier în funcție și cel care a candidat la funcția de primar din partea UDMR și în 2008 și în 2012. Urmatorii candidați pe lista UDMR vor fi Bogdan Zsolt Miklos (actual consilier local), Kovacs Irenke și Nagy Szabolcs Karoly.
“Am ales sa candidez la funcția de primar al orașului Zalau din partea UDMR Salaj pentru ca am vazut în acești patru ani, cât am fost viceprimar, despre ce este vorba în administrația publica. Am fost și viceprimarul care în perioada 2012 – 2015 am ținut de mai multe ori locul de primar delegat când domnul Radu Capîlnașiu era plecat sau în concediu, deci știu despre ce este vorba în Primaria Zalau. Sunt multe de facut în Zalau. Eu sunt un iubitor al sportului și cred ca ar trebui sa se realizeze un bazin de înot, dar acesta sa fie realizat în așa fel încât elevii sa poata merge la ore de înot, care sa fie stop_coloana separate de cele de educație fizica. Eu nu ma consider doar candidatul maghiarilor din Zalau, pentru ca tot timpul am primit în audiențe și m-am implicat în rezolvarea problemelor tuturor cetațenilor. Consider ca trebuie facuta o administrație pentru cetațean, daca la ora șase te cheama la Primarie, la ora șase sa mergi. Printre altele, eu îmi doresc sa reușim ca organizație politica sa strângem cel puțin patru consilieri locali. Printre planurile mele se mai numara și asfaltarea strazilor, dar și altele, pe care le voi cuprinde într-un program pentru Zalau”, ne-a declarat în exclusivitate Fazakas Nicolae, candidatul UDMR la Primaria Zalau.

Candidaturile anunțate pâna acum

În lupta pentru funcția de primar al Zalaului s-au mai înscris, în ordinea anunțului candidaturii, Valeriu Crișan (PNL), Gheorghe Stanciu (independent), Ionel Ciunt (PSD), Mircea Abrudan (UNPR) și este posibil și Adrian Popan (PMP). ALDE nu a desemnat înca un candidat.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut