ianuarie 31, 2023

Ucigașul tânărului de 17 ani, din Șimleu, s-a predat singur

Bărbatul care a omorât, zilele trecute, un tânăr în vârstă de 17 ani, din Șimleu Silvaniei, a ajuns după gratii. Acesta a fost arestat preventiv luni, 14 noiembrie, după ce anterior fusese reținut pentru 24 de ore.

Inculpatul R.S.F. este acuzat că, în noaptea de 7 spre 8 noiembrie, în urma unui conflict cu tânărul R.R., i-a aplicat acestuia mai multe lovituri de cuțit în zona capului, care au dus la decesul victimei.

Ulterior, inculpatul a aruncat cadavrul sub un pod din apropierea căii ferate, acesta fiind descoperit abia în data de 12 noiembrie, de către un trecător, care a anunțat autoritățile.

Inculpatul, care a fost identificat în scurt timp, a fost dat în consemn în data de 13 noiembrie, zi în care acesta s-a și predat benevol la Poliția Orașului Șimleu Silvaniei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut