U.E. Zalau, scoasa la privatizare

Consiliul local municipal Zalau a aprobat, ieri, forma finala a documentatiei de privatizare a Uzinei Electrice (U.E.). Prin Consiliul local, Primaria Zalau este actionar unic la S.C. Uzina Electrica Zalau, al carei capital social este de 39.580.900 lei. Potrivit raportului de evaluare, valoarea de piata a societatii este de 20.409.000 lei, din care, procentul de 85% scos la vanzare este in suma de 17.347.650 lei (173,4 miliarde lei vechi).
Una dintre conditiile obligatorii ale municipalitatii este ca viitorul investitor sa pastreze, 10 ani, principalul obiect de activitate, respectiv producerea de energie termica si electrica si sa asigure capacitatile de distributie a energiei termice la consumatorii din Zalau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut