Voluntarii clubului IMPACT LEGO C.N.S au organizat, weekendul trecut, un turneu de beach volley pentru liceenii legitimați la un club sportiv. Acesta s-a desfășurat în Parcul Central Zalău, iar printre participanți s-au numărat, spre surpriza organizatorilor, și elevi din Cluj, nu doar din municipiu.

Meciurile s-au desfășurat pe șablon de 8 echipe prin dublă eliminare, plus un meci eliminatoriu. La final, clasamentul a fost următorul:


JOSH TEAM: Iannis Alb și Radu Mureșan- Cluj Napoca
X TEAM: Rareș Alexa și Alexandru Jurge- Zalău
2Kai TEAM: Suciu Luca și Filipișan Horia- Cluj Napoca

Voluntarii, majoritatea elevi de clasa a IX-a, au organizat un turneu sportiv care a avut ca scop creșterea gradului de de socializare printre tineri, prin intermediul sportului.

“Când am început totul nu mă așteptam să avem așa multe lucruri de făcut. Am învățat de ce ai nevoie pentru a reuși să organizezi un turneu de succes, de la furtunul pentru udat nisipul până la documentul oficial pentru Federația Română de Volei. A fost una dintre cele mai frumoase experiențe trăite și sunt recunoscătoare pentru aceasta. Deja ne gândim la organizarea turneului de anul viitor. Mulțumesc jucătorilor, profesorilor, voluntarilor și tuturor celor care au aportul la succesul acestui turneu”, spune Maia Morariu, una dintre organizatoare.

“A fost o experiență de neuitat prin simplul fapt că am învățat să fim mai responsabili prin îndeplinirea sarcinilor, pentru a duce la bun sfârșit acest turneu. Am depus multă muncă, fiind nevoiți să punem la punct fiecare mic detaliu, de la cereri de sponsorizare până la amenajarea terenului.
Mă bucur foarte mult că m-am implicat în organizare și că am reușit să ne atingem scopul propus: de a socializa prin intermediul sportului. Totodată, vreau să le mulțumesc voluntarilor, profesorilor, sponsorilor, primăriei și jucătorilor pentru sprijinul acordat”, spune Luana Ardelean, organizatoare.

Turneul de Beach Volley a fost sponsorizat de Aquarel Health&Spa Center, care a oferit premii câștigătorilor.