ianuarie 29, 2023

Turcul care a furat seiful de la firma din Porț este cercetat în libertate

Cetățeanul turc bănuit că ar fi furat seiful cu bani și acte de la societatea la care era angajat este cercetat în stare de libertate. Acesta a fost reținut de polițiști sâmbătă noaptea pentru 24 de ore, iar duminică a fost adus în fața instanței. Judecătorul de drepturi și libertăți a decis ca acesta să fie anchetat în libertate.

Polițiștii au fost sesizați în dimineața zilei de sâmbătă, 18 decembrie, cu privire la faptul că în noaptea de 17 spre 18 decembrie persoane necunoscute, folosind chei potrivite, au pătruns în incinta unui birou al unei societăți comerciale din localitatea Porț, comuna Marca, de unde au sustras un seif în care se aflau mai multe documente ale societății și suma de 20.000 de lei.

În urma investigațiilor de specialitate și audierilor efectuate de polițiști, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei.

Este vorba de un cetățean turc, angajat al societății respective, față de care polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Seiful sustras a fost găsit abandonat pe un teren din apropierea localității Horoatu Crasnei, lângă Drumul Județean 108G, la o distanță de aproximativ 35 de kilometri față de locul comiterii infracțiunii.

Seiful prezenta urme de forțare, dar în interior s-au găsit suma de bani sustrasă și documentele societății.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea administrării întregului probatoriu.

Porivit unor surse neoficiale, firma la care s-a produs furtul desfășoară lucrări la autostradă, iar cetățeanul turc lucra la birouri, pe partea de SSM.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut