septembrie 24, 2023

Turcia vrea sa organizeze Campionatul European din 2016

0

Dupa ce UEFA a anuntat ca luni, pana la miezul noptii, este termenul limita la care o federatiei nationala isi poate manifesta intentia de a candida la gazduirea turneului final al Euro-2016, Turcia a cofirmat la forul european dorinta de a se inscrie pe aceasta lista. Turcia se va duela pentru obtinerea organizarii acestei competitii cu Italia, Franta, Norvegia si Suedia (impreuna), care au anuntat deja ca intentioneaza sa-si depuna candidatura pentru Campionatul European din 2016, informeaza L’Equipe.
Scotia si Tara Galilor, care au luat in considerare o candidatura comuna, au anuntat ca se retrag din aceasta cursa. Decizia finala si numele tarii gazda a Euro-2016va fi anuntata la 27 mai 2010, intr-un Comitet Executiv al UEFA. Pentru prima data in istorie, editia din 2016 a Campionatului European va avea la 24 de echipe. Comitetul a subliniat necesitatea tarilor gazda de a pune la dispozitie noua stadioane.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut