Tudor Gheorghe, recital de excepție la Zalău

Luna aprilie aduce, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Zalău, un recital de excepție. Maestrul Tudor Gheorghe și Orchestra Concertino din Chișinău vor încânta publicul cu spectacolul “Cel ce gândește singur”.

“Am terminat un spectacol şi deja mă gândesc la altul. Trebuie să-mi termin gândurile. Dintotdeauna, eu m-am sprijinit pe marea poezie românească, care este atât de variată, atât de bogată, încât nu ştiu cum s-o acopăr pe toată. Ea mă împinge în faţă. E ca un arc, e un resort care mă împinge: hai, tinere, mai avem de făcut asta şi asta, şi tot aşa! Poezia îşi permite să-mi spună tinere!”, a declarat artistul – Tudor Gheorghe, maestrul vorbelor cântate.

Miercuri, 26 aprilie, de la ora 19:00, sunteți invitați la un recital de excepție: o nouă premieră, “Cel ce gândește singur”, unde Maestrul va fi acompaniat de Orchestra Concertino din Chișinău, sub bagheta dirijorului și orchestratorului Marius Hristescu. “De această dată veți vedea un spectacol cu poezii reprezentative ale lui Tudor Arghezi. Spectacolul va fi de o varietate și tematică și ritmică și melodică deosebită”, promite artistul Tudor Gheorghe.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul iabilet.ro. Prețul unui bilet este 150 ron.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut