Trupa Hi-Q organizeaza, in emisiunea „Neata cu Razvan si Dani”, timp de zece editii, o preselectie pentru a-si alege doua noi voci. Cele doua fete vor fi alese de un juriu profesionist, vor avea ocazia sa mearga in turnee cu trupa si vor canta pe urmatoarele single-uri Hi-Q.
In fiecare editie, vor fi prezentate doua dintre vocile inscrise pentru aceasta rubrica, sub atenta observatie a juriului format din Veronica A. Cara (consilier media), Bogdan Nicolai (jurnalist) si Dani Otil (prezentator TV).
Cei doi membri ai trupei HI-Q, Mihai Sturzu si Florin Grozea, au succes de peste 14 ani si sunt unii dintre cei mai carismatici si indragiti artisti din showbizul autohton. Anul 2009 a insemnat pentru ei un an de schimbari frumoase, alte directii muzicale, hituri care au tinut primele locuri in clasamentele radio si TV („Lose you”, „Hello, say hello”).
2010 se anunta un alt an de succes pentru Hi-Q, plin de asemenea de schimbari – intrarea trupei „pe un drum nou”, asa cum chiar Mihai si Florin spun. Hi-Q s-a despartit la inceputul acestui an de Anya, vocea feminina a trupei, optand astfel pentru o formula „lipsita de compromisuri”. AGERPRES