octombrie 4, 2022

Tronsonul Nădășelu – Poarta Sălajului, cel mai avansat proiect de autostradă din PNRR

Tronsonul dintre Nădășelu și Poarta Sălajului de pe autostrada A3 este cel mai avansat proiect de autostradă din PNRR, spune ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. Acesta a făcut vineri, 18 iunie, mai multe vizite pe șantierele unor obiective de investiții de infrastructură, alături de viceprim-ministrul Dan Barna.

“Astăzi (vineri, n.red.) este ziua șantierelor din Ardeal. Turul de forță începe cu o primă oprire la tronsonul dintre Nădășelu și Poarta Sălajului (42 km) de pe autostrada A3. Acesta este cel mai avansat proiect de autostradă din PNRR, adică este chiar în execuție. Mobilizarea constructorului este bună pe sectorul din județul Cluj (Nădășelu-Mihăiești), pe care am emis în primăvară autorizație de construire. I-am transmis antreprenorului că îmi doresc să continue să lucreze în acest ritm susținut”, a afirmat Cătălin Drulă.

Cei aproximativ 42 de km de autostradă de la Nădășelu la Poarta Sălajului, parte din Autostrada Transilvania A3, sunt construiți de către asocierea de firme românești Spedition UMB – Tehnostrade. Lucrările au început în luna februarie a acestui an și trebuie finalizate în 2023.

2 thoughts on “Tronsonul Nădășelu – Poarta Sălajului, cel mai avansat proiect de autostradă din PNRR

  1. Alo, GS, pnrr a fost respins a doua oară, pt septembrie și nu ne mirăm, premierul e repetent cu acte școlare doveditoare.

    1. Esti un prost, raspandac de minciuni! 1) Nu a fost respins nimic, PNRR va aduce multi bani in Romania, in ciuda mincinosilor platiti de PSD 2) Premierul Cîțu a absolvit Grinnell College din SUA, specializarea economie/matematică, cu nota 10 şi are un doctorat la Iowa State University; A lucrat ca economist la Banca Centrala din Noua Zeelanda si la Banca Europeana de Investitii. Voi, ciumatii rosii, ati absolvit “Laba cum laude”. 3) Subiectul articolului era despre lucrarile in infrastructura care, slava Domnului, merg foarte bine. Pe vremea voastra, prioritare erau eliberarea puscariasilor si salvarea politicienilor corupti.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.