septembrie 25, 2023

Tricotajele Silvana – pe piete din Anglia si Italia

0

Peste 90 la suta din productia acestei prestigioase firme de industrie usoara este destinata exportului. Principalele piete de desfacere a tricotajelor marca SKD – pe care le poarta in relatie cu partenerii, S.C. Silvana, din Cehu Silvaniei, sunt cele din Anglia si Italia, dar cu sperante reale si pentru cele din Germania. Asa cum spunea doamna Marta Bodea, director, cele 10 la suta din productie, care nu este destinata exportului, este recunoscuta in judet prin propriile magazine, dar si pe rafturile unor parteneri seriosi, iar in tara se afla in marile magazine din fiecare centru de judet. Cele mai cautate sortimente sunt cele din colectiile pentru tineret, indeosebi produsele ecologice, din fire naturale (in, bumbac,lana). De altfel, cei care vor sa se imbrace in “stil” Silvana Cehu Silvaniei pot afla ultimele noutati in domeniu, accesand www.skd.ro. De la aceeasi adresa se poate afla inclusiv adresa magazinelor si denumirea articolelor dorite.
In perspectiva, ne spunea doamna director Marta Bodea, se vrea o mai mare patrundere pe piata externa, calitatea si noutatile in modelele create fiind principalele atuuri cu orientare spre tineret, inclusiv uniforme scolare la propunerea unitatilor de invatamant care vor sa-si faca o anumita personalitate.
Pentru sarbatorile din acest sfarsit de decembrie si inceputului de an 2009. S.C. Silvana vine pe piata cu fulare pentru tineret, bluze in culori si modele in ton cu sarbatorile de iarna si chiar cu teme de Craciun, culori vesele, dar nu stridente, ci de cel mai bun gust.
Ca dovada ca produsele SKD au mare cautare pe piata, prima parte a anului 2009 este acoperita cu contracte ferme, personalul angajat avand doar o “vacanta” scurta de sarbatori, din 20 decembrie2008 si pana in 5 ianuarie 2009, perioada intrata deja in traditie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut