septembrie 28, 2022

Trei soferi prinsi bauti la volan

Trei soferi care s-au urcat bauti la volan au fost prinsi în trafic de politisti sambata. 

rn

Primul, un barbat de 41 de ani, din judetul Cluj, a fost depistat de politistii Sectiei 5 Politie Rurala Hida în noaptea de vineri spre sâmbata (13/14 iulie), la ora 1.18, pe Drumul Comunal 54, în localitatea Stupini. La testarea cu alcooltestul s-a evidentiat o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În aceeasi noapte, la ora 1.50, alt conducator auto a fost identificat în trafic de politisii zalauani. Soferul, în vârsta de 31 de ani, din Zalau, conducea autoturismul pe strada Kossuth, din municipiu, cu o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
O alta fapta de acest gen a fost constatata si de politistii cehani, sâmbata, 14 iulie, la ora 15.51. Un zalauan de 67 de ani conducea autoturismul pe Drumul Comunal 14, prin localitatea Deja. Testarea cu alcooltestul a indicat un rezultat pozitiv, respectiv 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În toate cazurile, politistii au întocmit dosare penale si continua cercetarile pentru infrac?iunea de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.