septembrie 30, 2022

Trei persoane bănuite de tâlhărie, reținute de polițiști

Joi, 8 septembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de trei persoane, bănuite de tâlhărie calificată.

În fapt, în 7 septembrie, la ora 23:15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați de către un bărbat, de 38 de ani, din Zalău cu privire la faptul că, în seara respectivă, în jurul orei 21:00, trei persoane necunoscute au pătruns într-un adăpost improvizat în care se afla, situat în zona străzii Simion Bărnuțiu, din Zalău și, prin violență, i-au sustras suma de 320 de lei și mai multe produse alimentare.

În urma probatoriului administrat, joi, 8 septembrie, polițiștii de investigații criminale au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei.

Este vorba de un tânăr și o tânără, de 21, respectiv 18 ani, din Jibou, și un altul de 19 ani, din Șimleu Silvaniei.

Polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările în dosarul penal privind infracțiunea de tâlhărie calificată, în vederea administrării întregului probatoriu și dispunerii măsurilor legale.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.