Trei minori din Gârceiu au furat o mașină

Trei minori din Gârceiu sunt cercetați penal după ce ar fi furat o mașină.

Vineri, 26 ianuarie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău au identificat trei tineri, unul de 15 ani, iar ceilalți de 16 ani, toți din localitatea Gârceiu, bănuiți de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 25 spre 26 ianuarie, în intervalul orar 22.00 – 08.00, aceștia ar fi sustras o autoutilitară parcată în fața unui imobil din localitatea Gârceiu, pe care ar fi condus-o și abandonat-o ulterior pe o pășune din localitatea Doba Mică, județul Sălaj.

Polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Zalău continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Sâmbătă, 27 ianuarie, la ora 12.00, pe strada Morii din localitatea sălăjeană Jibou, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Jibou împreună cu cei ai Postul de Poliție Transporturi Feroviare Jibou au identificat un tânăr de 23 de ani, din comuna Creaca, județul Sălaj, bănuit tot de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, în dimineața aceleiași zile, în jurul orei 07.00, tânărul ar fi sustras cabluri electrice, de pe șantierul unei societăți comerciale din Jibou, cauzând un prejudiciu estimat la 4.000 de lei.

Polițiștii din Jibou continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

foto cu caracter informativ

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *