Trei medalii de bronz pentru luptatorii de la CSS Zalau la Cupa Romaniei

0
25

Vlad Sirca, Sergiu Pop si Vasile Moldovan au reusit sa urce pe podium in cadrul competitiei desfasurate la Targu Jiu, la finalul saptamanii trecute

rn

Dupa rezultatele bune de la Campionatul National de juniorii III si IV, acolo unde Sebastian Ghirean si Denisa Pascalau au reusit sa obtina clasari pe podium, pentru luptatorii de la CSS Zalau a urmat o noua competitie importanta la finalul saptamanii trecute, de aceasta data, pentru cadeti.
Astfel, in perioada 23 – 25 noiembrie, la Targu Jiu s-a desfasurat Cupa Romaniei, competitie rezervata categoriei de varsta cadeti. in cadrul competitiei au fost meciuri la trei categorii, lupte libere, lupte greco-romane si lupte feminine.
Judetul nostru a fost reprezentat la aceasta competitie de o delegatie formata din sase sportivi insotiti de antrenorul Gheorghe Panc. Cele mai bune rezultate din randul sportivilor de la CSS Zalau le-au obtinut Vlad Sirca, locul 3 la categoria 60 de kilograme, Sergiu Pop, locul 3 la 65 de kilograme si Vasile Moldovan, locul 3 la 92 de kilograme.
“Ca prestatie, sunt multumit din prisma faptului ca Vladut Sirca se afla in ultimul an la copii 1 si practic abia anul viitor va trece la cadeti. E un rezultat bun pentru el, faptul ca a reusit sa obtina medalie de bronz la o categorie superioara. Vasile Moldovan s-a recuperat fizic si dupa ce nu l-am putut folosi la finala individuala la Nationalele de cadeti din primavara, si-a confirmat valoarea la Cupa Romaniei. in ceea ce il priveste pe Sergiu Pop, acesta se afla in ultimul an la cadeti si era momentul sa confirme experienta in prisma faptului ca el a fost medaliat si la scolare”, ne-a spus Gheorghe Panc.
Pentru luptatorii de la CSS Zalau urmeaza la finalul saptamanii o noua competitie, de aceasta data una pe echipe. Este vorba despre etapa a doua a Campionatului National Echipe / Turneu Calificare Cupa Romaniei, la Odorheiu Secuiesc. in prima etapa, la Campulung Muscel, desfasurata in luna martie, CSS Zalau a ocupat locul 1, totalizand 120,5 puncte, urmata de CSS Odorhei cu 115 puncte si CS Universitatea Cluj cu 82 de puncte.
“Urmeaza un turneu pe echipe la Odorheiu Secuiesc. Mergem sa ne batem la medalii. Cu siguranta fiecare intre timp si-a intarit echipa, lucru pe care l-am facut si noi si bineinteles obiectivul nostru este o clasare pe podium. Totul depinde de baieti”, a mai spus antrenorul sectiei lupte libere de la CSS Zalau.
in final, sa mentionam faptul ca turneul pe echipe nu va fi ultimul din acest an pentru luptatorii de la CSS Zalau, astfel ca in perioada 14 – 16 decembrie, la Putna va avea loc finala Cupei Romaniei de juniori, obiectivul luptatorilor zalauani fiind cucerirea a cel putin doua medalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.