Vineri, în jurul orei 13.00, a avut loc un accident în lanț la intrare în Crișeni, dinspre Zalău. Vinovată de producerea accidentului este o femeie de 54 de ani care nu a păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul din fața sa. L-a lovit și l-a proiectat într-un al treilea autoturism. În cel de-al doilea autoturism se aflau și o mamă de 30 de ani care ținea în brațe un bebeluș. Aceste două victime au fost transportate la spital pentru investigații, suferind leziuni ușoare.

”La data de 30 septembrie, ora 12:54, pe Drumul Național 1H, în localitatea Crișeni, s-a produs un accident de circulație soldat cu victime. Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că o femeie de 54 de ani, din Zalău, în timp conducea un autoturism, pe sectorul de drum sus-menționat, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul din fața sa, cu care a intrat in coliziune și l-a proiectat în autoturismul din față.
Al doilea autoturism era condus de un bărbat, de 31 de ani, din Zalău, iar cel de-al treilea, de un bărbat, de 29 de ani, din Șimleu Silvaniei. În urma evenimentului, o pasageră, de 30 de ani, din autovehiculul condus de bărbatul de 31 de ani, din Zalău, și bebelușul (o fetiță) pe care îl ținea în brațe, au suferit leziuni ușoare, fiind transportați la o unitate medicală pentru investigații. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili, cu exactitate, cauza și împrejurările producerii accidentului”, informează Ioana Rus, purtător de cuvânt al IPJ Sălaj.

Conducătorii auto au fost testați cu alcoltestul și nu consumaseră băuturi alcoolice.