Trei licee din Sălaj au „căzut” BAC-ul

Înainte de soluționarea contestațiilor, la nivelul județului Sălaj avem patru medii de 10 la Bacalaureat și aproximativ 150 de note de 10 curat, la diferite probe.

Din păcate, există unități de învățământ unde nici măcar un elev nu a reușit să promoveze examenul de Bacalaureat. Intră în această categorie Liceul Tehnologic Ioachim Pop Ileanda, unde au susținut probele 11 elevi. Potrivit site-ului bacplus.ro, media notelor tuturor elevilor din acest liceu este 2,33.

La Liceul Tehnlogic nr.1 Surduc, o altă unitate de învățământ unde nu a luat nimeni bacul, s-au prezentat la examen 3 candidați. Media tuturor notelor obținute de aceștia este 3,24.

Liceul Tehnologic Octavian Goga Jibou se află și el pe lista celor cu rată de promovare zero. Au participat la examen 23 de elevi, iar media tuturor notelor primite de aceștia este 4,06.

2 thoughts on “Trei licee din Sălaj au „căzut” BAC-ul

  1. Soluție pe viitor: Desfintati-le! Transformați clădirile in Sali de jocuri mecanice, farmacii sau magazine Profi, Penny, etc! Ar fi mai rentabil!!!

  2. Din astfel de “școli” provin viitorii politicieni, ăstora le ajunge școala on line. Au nevoie doar de tupeu și obraz gros !

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.