Trei infracțiuni dintr-un foc

Luni, 15 noiembrie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat care a reușit să comită simultan trei infracțiuni rutiere. Era cât pe ce să o bifeze și pe a patra, dar a scăpat, la limită.

Polițiștii au depistat în trafic, pe o stradă din Șimleu Silvaniei, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 50 de ani, din Șimleu Silvaniei.

La verificarea autoturismului în bazele electronice de date, polițiștii au constatat faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare care erau aplicate pe autovehicul aparțineau unui alt vehicul, ce fusese radiat din circulație în anul 2010.

Totodată, autovehiculul condus de bărbat era neînmatriculat, fiind importat dintr-un alt stat, unde fusese radiat.

Mai mult, dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice era suspendat începând cu data de 13 noiembrie.

Iar asta nu e tot. Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul Etilotest, rezultatul fiind 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au aplicat acestuia sancțiune contravențională pentru conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii continuă acum cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere cu permisul suspendat, a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *