Trei escroci fara limite si 14 primari slabi de inger au facut Salajul de ras

Trei gorjeni curajosi intr-ale escrocheriei au facut Salajul de rusine, dincolo de proba ca pot merge foarte departe cu metodele de inselaciune. Cu documente cu antet asemanator cu cel al Agentiei Nationale de Integritate au pacalit saptamana trecuta14 primari salajeni sa incheie cu ei contracte prin care se obliga sa le plateasca sume consistente contra unui asa-zis audit de conformare din punct de vedere al integritatii. Ca sa fie totul cat se poate de autentic, smecherii au aratat legitimatii sclipitoare si au cerut primarilor documente pentru audit; si primarii le-au pus la dispozitie cuminti. |i s-au angajat prin contract cu srl-ul escrocilor sa plateasca anual sute de euro, rezilierea contractului prevazand despagubiri de mii de euro in favoarea falsilor inspectori de integritate, clauza menita sa duca escrocheria pe termen lung.

Ghinionul escrocilor a fost primarul din Virsolt, Breda Lajos, care s-a prins si a alertat autoritatile. Cei trei gorjeni, doi barbati si o femeie, au fost retinuti vineri de procurori si au fost arestati sambata pentru 30 de zile prin decizia Tribunalului Salaj. Acuzatiile care li se aduc lui Catalin Ionescu, Matei Glavan si Danielei Bersu sunt uzurpare de calitati oficiale, înselaciune si constituire de grup infractional organizat. stop_coloana
Partea buna este ca au fost prinsi; partea proasta este ca Salajul se face de rusine. Cu 14 primari, un sfert din totalul primarilor din judet, care au semnat “ca primarii” si au dovedit ca sunt tare slabi de inger. Si pot fi acuzati moral ca sunt dispusi sa imprastie banii comunitatii pe te miri ce, fara sa aiba curaj sa faca o minima verificare, probabil prea teama fiindu-le de numele pompos pe care si l-au asumat escrocii.Escroci care au umblat inteligent la punctul sensibil. Propunerea-capcana avansata primarilor, cu care acestia au fost “prelucrati” psihologic, a fost sa faca contract cu “un serviciu” al ANI, platesc si, cointeresati fiind, sunt sanse ca “inspectorii” sa faca cu ei consiliere sa-i scape de belele.
Articolul de fata nu este decat o avanpremiera. Va invitam sa cititi in editia de maine un material exhaustiv si bine documentat despre aceasta escrocherie si despre primariile care s-au speriat de falsii inspectori ANI.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *