septembrie 24, 2022

Trei elevi din comuna Crasna premiati la concursul national ‘Mai aproape de Eminescu’

Saptamana trecuta, vineri 18 ianuarie, s-a desfasurat cea de-a X-a editie a Concursului National de creatie literara si plastica "Mai aproape de Eminescu", desfasurat la Scoala Gimnaziala ,,Mihai Eminescu” din Arad.

rn

Liceul Tehnologic “Cserey – Goga” Crasna a primit o invitatie de a participa la acest concurs, unde elevii salajeni au fost prezenti alaturi de elevi din alte zece scoli participante. S-a reusit indeplinirea unui tel nobil, acela de a oferi elevilor posibilitatea de a-si descoperi si demonstra potentialul creator si inventivitatea.
Talentul, abilitatile dovedite si exemplele de buna prctica au fost un real castig pentru trei elevi din clasa a III-a A de la Liceul Tehnologic “Cserey – Goga” Crasna, indrumati de invatatoarea Pop Maria.
Au obtinut premiul II si III. la creatie literara, elevii Nicolae Iacob si Teodora Matis, iar Marina Brisc a primit mentiune la creatie plastica.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.