Trei cazuri noi de coronavirus confirmate in Salaj

Alte trei cazuri de imbolnavire cu coronavirus au fost confirmate in Salaj, in ultimele 24 de ore. Bilantul cazurilor din judet, ajunge astfel la 142.

Astăzi, 24 iulie, ora 13:00, în județul Sălaj, situația epidemiologică este următoarea: 111 persoane se află în carantină la domiciliu. În momentul de față, nu mai există persoane în carantină instituționalizată.

Au fost confirmate 142 cazuri confirmate cu COVID-19 de la începutul epidemiei (3 cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore), din care: 106 persoane au fost externate, 20 de persoane internate, iar 16 salajeni au decedat.

Datele menționate sunt în dinamică și se pot schimba de la o oră la alta.

Evitând zonele aglomerate, evitați Coronavirus-ul!

Evitați pe cât posibil zonele aglomerate, fie că este vorba de piețe, mijloace de transport în comun sau de evenimente private!

Chiar dacă există un anumit grad de permisivitate, cu privire la numărul de persoane care pot participa la anumite evenimente, este esențial pentru sănătatea dumneavoastră și pentru stoparea răspândirii noului Coronavirus, să aveți mereu în vedere măsurile de protecție sanitară și de distanțare socială!

Sălăjenii sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112, doar pentru situații de urgență, iar pentru solicitarea de informații să apeleze linia TELVERDE- 0800800358. Programul de funcționare al liniei verzi este zilnic, între orele 08.00 și 23.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminic

Romania atinge un nou record al infectiilor cu noul coronavirus, in ultimele 24 de ore, au fost inregistrate 1.119 cazuri de COVID-19, iar la terapie intensiva se afla 301 persoane.

Până astăzi, 24 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 42.394 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Alti 25.349 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.918 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare. 

About Author

One Reply to “Trei cazuri noi de coronavirus confirmate in Salaj”

  1. Pe noi ne intereseaza in primul rand judetul nostru, dupa aceea ce-i in restul tarii. Dati informatii mai concrete, unde, cand, cum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *