decembrie 3, 2022

Trei candidați se “bat” pe postul de șef la Direcția Corp control în Primăria Zalău

Trei candidați au intrat în cursa pentru postul de director executiv al Direcției Corp control din cadrul Primăriei Zalău. Aceștia au fost declarați admiși la prima probă, cea de selecție a dosarelor.

Săptămâna viitoare, în data de 8 noiembrie, cei trei candidați vor susține proba scrisă, iar interviul va avea loc într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Luna trecută, primăria a scos pentru a doua oară la concurs postul de director executiv la Direcția Corp control, după ce, la examenul din vară, nu a promovat nimeni.

Au participat atunci actualul director interimar al Direcției, Laurențiu Ghiuruțan, și un candidat din Cluj. Niciunul din ei nu a obținut punctajul necesar pentru a fi declarat admis la proba scrisă, motiv pentru care proba interviului nici nu s-a mai susținut.

Funcția de director executiv a Direcției Corp control a devenit vacantă în urma decesului lui Ștefan Jugrestan, la finele lunii noiembrie 2020. Director interimar a fost desemnat, câteva luni mai târziu, Laurențiu Ghiuruțan. Acesta conduce Direcția de la 1 martie 2021.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *