Trei bărbați din Românași și Năpradea, prinși cu muniție deținută ilegal

Trei sălăjeni sunt cercetați acum de polițiști, după ce au fost prinși că dețin, în mod ilegal, muniție.

Sâmbătă, 4 februarie, în urma unui control efectuat la domiciliu unui bărbat de 50 de ani, din comuna Românași, polițiștii Biroului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au descoperit că acesta, deși figurează ca și persoană autorizată să dețină, să poarte și să folosească arme și muniții letale, deținea fără drept 24 de cartușe de calibru 16 mm, nefiind autorizat pentru acest calibru.

Cele 24 de cartușe deținute fără drept au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”.

În ziua următoare, duminică, 5 februarie, polițiștii au identificat doi bărbați, de 74 și 54 de ani, ambii din comuna Năpradea, care dețineau muniție confecționată artizanal.

Muniția deținută de cei doi bărbați a fost indisponibilizată, iar pe numele celor doi bărbați au fost întocmite dosare penale pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

foto cu caracter informativ

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut