decembrie 1, 2022

Trecerea la ora de vara nu afecteaza mersul trenurilor

CFR Calatori a anuntat, miercuri, ca trecerea la ora de vara, care se va face, in noaptea de sambata spre duminica, nu va afecta mersul trenurilor in vigoare, existand doar mici intarzieri pentru trenurile aflate in circulatie intre orele 3.01 si 4.00 (ora de iarna). Trecerea la ora oficiala de vara se face, duminica dimineata, cand ora 3.00 devine ora 4.00, potrivit unui comunicat de presa al CFR Calatori. Trenurile vor pleca din statie dupa ora oficiala de iarna pana la ora 3.00, respectiv ora 4.00 de vara. Dupa ora 4.00, ele vor parasi statiile conform orelor din mersul trenurilor.
Vor exista intarzieri pentru trenurile aflate in circulatie intre 03.01 si 04.00 (dupa ora de iarna), insa CFR va stabili masurile necesare pentru reducerea acestora. Astfel, vor avea intarzieri 115 trenuri, dintre care 55 cu vagoane de dormit. Trenurile spre tarile vecine (Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria) vor circula normal, dupa orele trecute in mersul trenurilor, pentru ca trecerea la ora de vara se face in aceeasi zi si in respectivele state.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *