septembrie 30, 2023

Maine, 28 martie, va trebui sa mutam ceasurile inainte cu o ora, Romania trecand la ora de vara. Astfel, ora 3,00 va deveni ora 4,00, ceea ce va face ca noaptea de maine sa fie mai scurta cu o ora. Ratiunea pentru care se face aceasta trecere la ora de vara este folosirea optima a luminii naturale (odata cu cresterea duratei de stralucire a soarelui) si reducerea iluminatului artificial, fiind practicata in Romania din 1979.
Potrivit unui comunicat al CFR, trecerea la ora de vara nu va afecta mersul trenurilor, fiind de asteptat doar eventuale mici intarzieri.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut