Trași pe dreapta de Crăciun: 175 de amenzi și 13 permise reținute

În perioada Crăciunului, 175 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră au fost sancționați de polițiști.

În perioada 23 – 26 decembrie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au continuat acţiunile pe şoselele sălăjene, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă şi a depăşirilor neregulamentare.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate amenzi în valoare de 41.615 lei. Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 13 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute 4 certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 60 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, 10 pentru nerespectarea prevederilor legale privind purtarea centurii de siguranță, două sancțiuni au fost pentru conducere sub influența alcoolului, doi conducători auto au fost sancționați pentru comportament agresiv în trafic, două sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea semnificației culorii semaforului, au fost sancționate două depășiri neregulamentare, iar 97 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *