decembrie 2, 2022

Transurbis – profit foarte bun pe cele 10 luni ale lui 2019

Va informam pe la jumatatea lui noiembrie 2019 despre proiectul de rentabilizare a Transurbis-ului, prin care consileri locali au permis operatorului de transport public local, sa desfasoare si alte activitatii care sa aduca venituri. Cu aceea ocazie am considerat oprotun, sa solicitam informatii referitoare la activitatea Societatii Transurbis, pentru ca cititorii sa aiba o idee generala despre aceasta societate, de cati soferi si autobuze dispune, numar de calatori si profitul societatii. Din raspunsul primit din partea Primariei Zalau, vedem ca in activitatile de transport ale Transurbis sunt angajati un numar de 65 de soferi. Parcul auto de care dispune societatea este compus dintr-un numar de 51 de autobuze. La acest numar se vor adauga prin februarie 2020, alte 20 de autobuze electrice, daca graficului de livrari stabilit intre Primaria Zalau si cele trei firme care au castigat licitatia privind modernizarea sistemului de transport in comun, va fi respectat. 

rn

In prezent costul unui bilet de autobuz cu doua calatorii este de 4 lei, iar anul acesta nu s-au operat modificari modificari de tarif. In perioada 01 ianuarie -31 octombrie 2019, Transurbis a inregistrat un numar de aproximativ 4.651.000 calatori, iar profitul brut al societatii, înregistrat pe 10 luni, este de 1.173.209 RON. Avand in vedere ca aceasta societate este subventionata de catre Primaria Zalau, putem sa spunem ca pe luni mentionate profitul societatii de transport public este unul foarte bun.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *