Transurbis isi cumpara masina pentru ridicarea de autovehicule

Transurbis isi cumpara masina  pentru ridicarea de autovehicule

Potrivit bugetului pe anul 2017 al Primarie Zalau, societatea de transport local SC Transurbis SA, subordonata Consiliului Local Zalau, are prevazuta in buget suma de 90.000 de lei (aproape un miliard de lei vechi) pentru achizitionarea unei autoutilitare speciale pentru ridicarea de autovehicule.
Odata ce legea a permis din februarie ca masinile parcate neregulamentar sa fie ridicate din nou, iar Primaria Zalau a anuntat ca isi va face propriul srviciu, pentru ca banii rezultati sa-i revina, se poate intelege ca administratia se gandeste sa o faca prin societatea de transport in comun SC.Transurbis.
Nu stim cand va fi pus in practica serviciul de ridicari auto; cert este ca deocamdata avem mare nevoie de noi locuri de parcare, pentru ca avem in Zalau peste 20.000 de masini si doar 4.500 de locuri de parcare, din care 2.618 sunt parcari de resedinta si alte 1.900 sunt parcari publice.
Municipalitatea ne promite ca va amenaja anul acesta 118 noi locuri de parcare in Zalau. stop_coloana “In zona Pietei agroalimentare centrale vor fi create 58 de parcari, iar in zona Stadionului municipal Zalau vor fi create 60 de locuri de parcare, pe strada B. P.Hasdeu”, potrivit informatiilor primite de la Biroul de Presa al Primariei Zalau. Praf in ochi daca luam in considerare situatia de fapt. Pntru ca aproape cinci vehicule se bat pe un loc de parcare. Cine apuca, parcheaza, cine nu, risca sa nu-si mai gaseasca masina. Cele 118 noi locuri de parcare promise pentru 2017 nu vor rezolva nici pe departe problema. Nici masura ridicarii masinilor nu ofera o rezolvare, atata doar ca va mai rotunji bugetul local. 

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *