Transurbis cauta soferi

Transurbis nu mai are suficienti soferi si controloare pe autobuzele din Zalau. Societatea de transport în comun din Zalau – SC Transurbis – se confrunta cu deficit de personal. Managerul societatii, Dan Ruzici, ne-a spus ca la aceasta ora se cauta cinci soferi. “Ne-au plecat mai multi soferi, unii s-au pensionat, dar avem si unul care si-a dat demisia. Vor mai pleca soferi pâna la finele anului, pentru ca se vor pensiona. Trebuie sa angajam soferi, pentru ca la programul pe care îl au cursele din septembrie nu facem fata. Acum, cât e vacanta, ne descurcam cu soferii pe care îi avem, dar de când începe scoala suplimentam cursele si nu avem soferi suficienti. Avem probleme si cu controloarele, dar aici înca nu e o situatie asa delicata ca în rândul soferilor”, spune managerul Transurbis, Dan Ruzici.
stop_coloana De la Dan Ruzici am aflat ca Transurbis are acum 55 de soferi, însa pentru buna functionare a societatii si a transportului în comun mai este nevoie de cel putin 5 soferi. “Au fost luni în care am avut si peste 60 de soferi si altfel le puteam face programul angajatilor”, spune Ruzici.
Dan Ruzici este manager al Transurbis de patru ani. Ruzici spune ca mandatul sau se va încheia la finele acestui an si nu stie înca daca va mai ramâne sau nu la conducerea institutiei.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *