decembrie 7, 2022

Transurbis angajeaza patru soferi de autobuz

SC Transurbis SA Zalau angajeaza patru soferi. 

Locurile au devenit vacante dupa ce un sofer s-a pensionat, altul si-a dat demisia, altul vrea sa se faca electrician, iar altul este cel care a facut accident pe Gheoprghe Doja, cand a accidnetat o femeie in varsta. Soferul a fost mutat pe alt post pana cand situatia lui va fi clarificata.
Salariul de baza al unui sofer este de 1.600 de lei, plus bonuri de masa in valoare de 300 de lei, plus cate un bonus de 150 de lei de Pasti si de Craciun. Pe langa aceste venituri si beneficii, soferilor care lucreaza de mai multi ani li se adauga la leafa si vechimea.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *