septembrie 28, 2023

Transporturile vor sa scape de 52 de linii ferate

0

Cu datorii totale de peste doua miliarde de lei si cu amenintari cu sechestrul din partea furnizorilor de energie electrica, gestionarul infrastructurii de cale ferata CFR SA ar putea renunta la exploatarea a 52 de sectii de circulatie care asigura traficul local si care produc o gaura anuala de peste 98 milioane de lei, informeaza cotidianul Gandul.
Masura a fost avansata de conducerea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, urmand a fi discutata in perioada urmatoare cu sindicatele si cu conducerea CFR SA. Discutii in acest sens vor fi purtate si cu reprezentantii CFR Calatori, deoarece si acedasta societate va fi afectata, din moment ce pe respectivele sectii nu vor mai circula trenuri ale operatorului de stat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut