Transporturile de marfa care vin din Italia si au sub 3,5 tone interzise in Romania

0
24

Printre masurile anuntate de autoritati, in contextul raspandirii coronavirusului se afla si interzicerea transportului de marfuri care au sub 3,5 tone. ^Sunt exceptate transporturile de marfa de minimum 3,5 tone de la restrictiile impuse privind interzicerea accesului pe teritoriul Romaniei^ a declarat ministrul Marcel Vela, citat de avocatnet.ro. Aceasta masura este valabila pana la finalul lunii martie dar exista probabilitatea ca aceasta sa fie prelungita. Pe langa aceasta masura, autoritatile au decis si suspendarea zborurilor spre si dinspre Italia. Pana in acest moment in Romania au fost confirmate 17 cazuri de imbolnavire cu coronavirus, 5 persoane au fost declarate vindecate iar alte 52 de persoane se afla in carantina.

rn

 

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.